Carnavalul copiilor : Cele mai indragite costume pentru copii

Hey copii, fiti atenti ! Avem cele mai colorate, creative si distractive costume pentru carnaval sau pentru orice petrecere la care suntem siguri ca vreti sa aratati cel mai tare. In colectia noastra de costume veti gasi orice va trece prin cap si nu numai. 

superherokids

Te cheama Aventura !

Copiilor le place sa se deghizeze. Nu numai ca le plac costumele si accesoriile care mai de care dar stiu cu adevarat cum sa intre in pielea personajelor! Micul pompier salveaza animalele de pericole, puternicul vrajitor infrange cel mai infricosator dragon,  iar curajosul sheriff alunga talharii din vestul salbatic. Ca sa te ajutam sa iti surprinzi copii cu o “excursie” captivanta in taramul aventurii iti punem la dispozitie o gama variata de costume si accesorii, pentru a-ti asigura tie, dar mai ales copiilor o experienta de neuitat.

Costume Brasov   Iron Man Costume Carnaval Brasov                                                          Costume carnaval Brasov PartifashionCostume Brasov RacadauTinker Bell Costume Brasov  Sportacus Costume Carnaval Brasov                                                                   Costume Brasov Racadaudeluxe-stormtrooper-star-wars-costume-888572-a

 

Printre costumele de copii, printesele si razboinicii vostrii vor gasi o mare varietate de costume, de la personajele Star Wars si costume licentiate de supereroi,  pana la costume de zane si costume de animale. In functie de costumul inchiriat veti primii si accesoriile necesare completarii personajului ales. Printre accesoriile disponibile atat la inchiriat cat si la vanzare veti gasi o mare varietate de peruci, mustati, barbi, ochelari, masti, ciorapi si machiaje de face painting. Ce mai astepti?

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *