Morphsuits la Party Fashion

4.morph_digitaldudz_logo

 

Cu totii stim cat de distractiv este sa te costumezi, dar morphsuits este cu totul la alt nivel! Este total diferit de ce ai vazut pana acum, reactiile celor din jur fiind de nepretuit. Costumele de la Morphsuits sunt concepute dintr-un material special prin care ai vizibilitate crescuta chiar daca esti acoperit in intregime, si pe langa asta permite trecerea usoara a lichidelor, deci vei putea bea un pahar fara chinuri. Ti le punem la dispozitie in diferite marimi si culori, asa ca toti prietenii tai pot avea unul diferit pentru petrecere.

 

 

Digital Dudz

Morph Digital Dudz este creatia lui Mark Rober, fost cercetator la NASA, care a fost mediatizat in lumea intreaga dupa ce a creeat primul ” IPad Halloween Costume ” in 2011. De atunci Mark a parasit NASA si s-a axat pe dezvoltarea noului concept de costume, iar acum Morph Digital Dudz este numele sub care isi lanseaza cele mai inovative costume. Cu aceste costume garantat vei fi centrul petrecerii.

Tot ce iti trebuie este un costum Morph Digital Dudz si un telefon inteligent. Intra pe Google Play  sau pe iTunes Store, descarca gratuit aplicatia Morph Digital Dudz si adu-ti costumul la viata. Vei fi cel mai tare de la petrecere!

 

beating-heart-imorph-digital-muscle-morphsuit-1

 

Iata cateva dintre costumele pe care le gasesti la Party Fashion :

the-clown-monsters-collection-morphsuit-1  the-jack-o-latern-monster-morphsuit-1 mummy-morphsuit-2   Gangster Morph Suit

slenderman-morphsuit-2 51mHG8RL1RL._AA1000_ amazing-spiderman-2-morphsuit-2            76006

76007               mlzdv_-_darth_vader_digital_morphsuit

 

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *