PARTY FASHION – MAGAZINUL TAU COMPLET PENTRU PETRECERI

Dupa cum te-am obisnuit, in fiecare an venim cu lucruri noi destinate petrecerilor, astfel incat sa iti punem la dispozitie o gama cat mai variata de produse si servicii pentru petreceri, indiferent de ocazia si tema acestora.

In acest articol iti vom prezenta produsele si serviciile pe care le gasesti in magazinul Party Fashion in momentul in care ne treci pragul. Te sfatuim sa te inarmezi cu rabdare – sunt foarte multe de vazut!

PESTE 3000 DE COSTUME DE CARNAVAL

Iti punem la dispozitie spre inchiriere peste 3000 de costume de carnaval, atat pentru copii cat si pentru adulti, de la costumatii inspaimantatoare pentru Halloween, pana la costume de printi si printese. Vei gasi costume potrivite pentru orice tema si ocazie, trebuie doar sa le probezi si sa le rezervi.

Anual adaugam noi costume de carnaval in asa fel incat sa ai din ce alege si in fiecare an sa fii unic. Nu lipsesc nici costumele licentiate de printese de la Disney si supereroii de la Marvel sau personajele licentiate de la Universal Pictures.

ACCESORII PENTRU CARNAVAL SI PETRECERI

La intrarea in magazinul Party Fashion vei gasi o multitudine de accesorii pentru carnaval si petreceri oferite spre vanzare ca: Palarii, Peruci, Masti, Coifuri, Mustati si barbi, Arme de jucarie, Aripi, Ochelari si multe alte accesorii care sigur iti vor capta atentia.

COSTUME DE CARNAVAL

La Party Fashion poti sa si achizitionezi costume de carnaval in cazul in care doresti un produs nou pe care sa il pastrezi. Iti punem la dispozitie o gama variata de costume de carnaval atat pentru copii cat si pentru adulti.

BALOANE

Indiferent de petrecere, baloanele aduc un plus atmosferei. La Party Fashion gasesti o multitudine de tipuri de baloane ca: Baloane Latex, Baloane Folie, Baloane Cifre si Litere, Baloane Gigant, dar si accesorii pentru baloane.

ARTICOLE PENTRU ANIVERSARI SI ZILE DE NASTERE

Marcheaza-ti intr-un mod original ziua de nastere sau aniversarea. In magazinul nostru gasesti o multime de articole pentru petrecere care cu siguranta vor inveseli atmosfera. Gasesti produse precum: Tunuri Confetti, Ochelari Aniversari, Servetele Aniversare, Baloane Aniversare, Afise si Bannere Aniversare etc.

DECORATIUNI PENTRU PETRECERI

La Party Fashion gasesti o multime de decoratiuni pentru petreceri tematice. Fie ca achizitionezi o colectie intreaga sau doar cateva elemente, sigur vei aduce un plus petrecerii tale.

SERVICII EVENIMENTE

Party Fashion va pune la dispozitie urmatoarele servicii pentru evenimente:

Pentru mai multe detalii consultati pagina servicii evenimente.

Va incurajam sa navigati pe site-ul partyfashion.ro pentru a descoperi intreaga gama de produse si servicii.

Va asteptam la magazin!